Find os på Facebook

RING TIL OS​​

97 94 19 16

Klostergade 41

7770 Vestervig

Mail: info@thinghuskroen.dk

​A la carte menu

​Fra kl. 17.00

Forretter

LIMFJORDENS MUSLINGER DAMPET I HVIDVIND

m/ Timian, hvidløg & fløde. Serveres med lunt brød og hvidløgs mayonnaise. Muslinger fra Limfjorden kun i sæsonen 

​88,- KR.

RØGET LAKS OG REJER

på salat bund m/ asparges og en grøn urter creme serveres med lunt brød

85,- KR.

LUFT TØRRET LANDSKINKE PÅ SALATBUND

med melon, pesto, solsikke kerne, soltørret tranebær, serveres med dressing & brød

79,- KR.

Cremet Vesterhavs fiskesuppe

m/ urter, fisk, og skaldyr fra fjorden og havet som er smagt til med fløde, chili og hvidløg, toppet med hvidløgscroutons og lerveres m/ lun brød

95,- kr.

Hovedretter​

DANMARKS STØRSTE STJERNESKUD

m/fiske-spinat paté, stegt Fisk, rejer, røget laks, skaldyr, asparges, æg, tyttebær, salat, agurkesalat og dressing 

178,- KR.

FYLDT VESTERHAVS RØDSPÆTTE

m/ rejer, asparges, champignons serveres med persille kartofler og hummersauce

209,- KR.

LIMFJORDENS MUSLINGER DAMPET I HVIDVIN

m/ Timian, hvidløg & fløde. Serveres med lunt brød og hvidløgs mayonnaise. Muslinger fra Limfjorden kun i sæsonen​.

169,- KR

Cremet Vesterhavs fiskesuppe

m/ urter, fisk, og skaldyr fra fjorden og havet som er smagt til med fløde, chili og hvidløg, toppet med hvidløgscroutons og serveres m/ lunt brød.

178,- kr.

Hvidvin dampet Vesterhavs Torskefilet

anrettes på bund af rejer, urter, champignons som serveres med kartofler og en hvidvins flødesauce tilsmagt m/ hvidløg

229,- kr. ( Min 2 pers )

Pesto bagt Laksefilet

serveres på bund af sommergrønt, nye persillekartofler og kold krydderurter creme

185,- kr.

Peber Steak af Oksefilet

m/ grøntsag terrin, grill tomat, årstidens grønt og stegte kartofler, serveres med en mild pebersauce

239,- kr.

Bearnaise Steak af Oksefilet

m/ grøntsag terrin, grill tomat, årstidens grønt og stegte kartofler, serveres med bearnaisesauce

239,- kr.

PULLED PORK

m/ hj. Lavet coleslaw, salat og BBQ Sauce Det hele i en Stor Sandwich bolle serveres med stegte kartofler

119,- KR.

Desserter

Chokolade kage serveres

m/ Hj. Lavet Vanilje is, skovbær collie & Frugter

69,- kr.

Hjemme lavet Valnødder parfait is

m/ chokolade

72,- kr.

Pandekager

m/ Hj. Lavet vanilje is og skovbær collie

72,- kr.

Rabarber triffel

m/ hj. Lavet rugbrød´s makroner Toppet med en let synet vanilje creme, pynte m/ skovbær collie

72,- kr.

ÅRstidens menu

26. Forret & Hovedret - 27. Hovedret & dessert - 28. 3 Retters Menu

FORRET

Varm Røget Laks med rygeost creme serveres med lunt brød.

HOVEDRET

Steak af Oksefilet m/ grøntsag terrin, grill tomat, årstidens grønt og stegte kartofler, serveres med en mild pebersauce.

DESSERT

Chokoladekager m/ hjemmelavet vanilje is og skovbær collie.

2 RETTER 265,- KR.

3 RETTER 299,- KR.​

​Åbningstider

Vi kan træffes på tlf: 

97 94 19 16

21 17 19 16

Mandag:

LUKKET

Tirsdag:

Kl. 15.00

Onsdag:

Kl.15.00

Torsdag:

Kl.12.00

Fredag:

Kl.12.00

Lørdag:

Kl.12.00

Søndag:

Kl.12.00 til 16.00

Køkkenet er åben for forudbestilling​

​Bemærk​

​Altid åbent for selskaber og mad ud af huset, minimum 12 personer og efter aftale.​

​Kontakt

Vi er at træffe indenfor normal åbningstid

Thinghuskroen

Klostergade 41

7770 Vestervig

CVR.: 12550979

Mail: 

info@thinghuskroen.dk

Skriv til os!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thinghus Kroen
Klostergade 41
7770 Vestervig